Toitumiseelistused  » Taimetoitlastele

Nektariinikook

Keskmine hinne: 4.25 Allikas: 100 rooga
Krõbeda lehttainapõhjaga kook valmib imekiiresti. Vastupandamatuks muudavad selle õhuline toorjuustukreem ja küpsed nektariinid.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 8 portsjonit
Kuumuta ahi 220°C-ni. Rulli tainas laiali ja tõsta võitatud 26 cm läbimõõduga vormi põhja ja äärtele. Küpseta 15-20 minutit. Jahuta ning eemalda vormist. Sega omavahel toorjuust, vahustatud koor, tuhk- ja vanillsuhkur ning soovi korral ka rumm. Kata põhi täidisega. Lõika nektariinid viiludeks, kaunista kook ja serveeri kohe. 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa