Toitumiseelistused  » Taimetoitlastele

Šokolaadi-toorjuustu marmorkook

Keskmine hinne: 3.46 Allikas: 100 rooga
Imelihtne tort, milles on koos valge ja tume šokolaad, ei vaja küpsetamist.
Purusta küpsised ja sega sulatatud võiga ühtlaseks. Vooderda lahtikäiva 24 cm läbimõõduga vormi põhi küpsetuspaberiga. Suru küpsisesegu vormi põhja. Sega omavahel toorjuust, hapukoor ja vanillsuhkur. Jaga segu võrdselt kahte kaussi. Sulata kahes eraldi kuumaveevannis šokolaadid. Sega sulatatud valge šokolaad ühes ja sulatatud tume šokolaad teises kausis oleva seguga. Vala vormi põhja valge šokolaadi segu ja määri laiali. Tõsta lusikaga peale tumeda šokolaadi segu. Tee tiku või kahvliga ringikujulisi liigutusi, et kihid veidi seguneksid. Aseta külmkappi vähemalt kolmeks tunniks kuni üleöö.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Elen 16.juuni 2015 20:48
Minu lemmik kook. Olen seda juba aastaid teinud ja kõik kiidavad!
Kai 30.dets 2014 13:39
Väga hea! Aga tõesti väga magus - natuke hapusid marju peale või kõrvale, siis on mõnus.
Siiri Kirikal 19.juuni 2013 07:14
Kui piimašokolaadi asemel tumedat šokolaadi kasutada, jääb maitse eriti elegantne (valge šokolaad annab magusat, tume mõrkjat nüanssi), siis soovitaks hapukaid marju ka kindlasti koogile peale sokutada.
K 18.juuni 2013 16:48
kas tumeda šokolaadiga jääb samuti hea?
nelgike 10.nov 2012 12:51
see on ikka ülihea kook
junsu 26.jaan 2012 15:50
küpsised teevad kibedat maitset,aga muidu hia:)
matlek 12.sept 2011 20:46
Paras mässamine oli nende shokolaadide sulatamisega. Aga muidu väga maitsev kook ja küsetama ei peagi midagi :D Minul õnnestus ideaalselt esimese korraga :Y
trinsu 03.veeb 2011 20:59
ma tegin ka juba teist korda. väga-väga hea, ainult et esimesel korral kasutasin kalevi valget sokolaadi maasikatükkidega, mis ei tahtnud hästi ära sulada, aga sellel korral olin targem ja kasutaisn schogetteni valget soksi ja annekese piimasoksi. Supper-hää! :)
krissu 15.juuli 2010 22:24
Super hea olen teinud juba 3 korda:Y
keili1002 15.apr 2010 21:46
Nähtud, tehtud, maitstud. Ülihea! Soovitan.
Helka 19.veeb 2010 15:57
Julgen ka soovitada! Maiasmokkadele meeldib :Y
kärt 31.aug 2009 09:54
mina teen juba kolmandat korda. super!
linda 27.juuli 2009 19:09
väga lihtne ja maitsev tort
liis 27.juuli 2009 19:07
maitseb ülihästi
F. 04.apr 2009 12:58
Mitme protsendilist hapukoort peaksin kasutama 20% või pigem 10%-list?
BIBI 10.märts 2009 14:10
Minule see kook ei meeldinud :(
puellakas 28.veeb 2009 14:59
Teen seda juba teist korda, väga maitsev sai, mehele meeldis üliväga:)
triinu18 08.jaan 2009 17:11
Ma tegin nüüd Milka ?okolaadiga. Põhja tegin hoopis eesti küpsistest ja lisasin või hulka natuke suhkrut ja kaneeli. Eriti hea tuleb, kui lisada pruuni suhkrut (1-2dl). Eks homme maitseme:)
Meie 19.okt 2008 15:23
Peale veel tibakene maasikaid ja magusaid helbeid kaunistuseks:) Väga maitsev tort. Nämm! Isegi peale sünnipäeva söömingut kohvi kõrvale taheti juurde. Aga jah, targem on šokolaadid samast sordist võtta. Milka on hea variant näiteks :))
lizbet84 20.sept 2008 10:58
Väga mõnus kook oli ja lihtne :D
janin 18.sept 2008 20:30
See kook oli väga hea :)
janin 03.aug 2008 17:44
Ma loodan, et see kook tuleb tõesti hea :) Igatahes näeb küll väga isuäratav välja :P Eks homme hommikul paistab, kas maitseb samahästi kui välja näeb :D
sam 16.mai 2008 16:17
Väga hea tort! Probleem tekkis sellega, et tume shokolaad tuli paksem ja raskem kui valge ja raskemat ja paksemat asja vedelama ja kergema peale valada jne on palju raskem kui vastupidi. Veel vähem õnnestus neid tikukesega omavahel segada:D Aga vb oli viga minus või minu shokolaadide valikus ( valge liiga õhuline). Korralikult rammus kuid väga hea maitsega!
demka 22.apr 2008 09:51
ma arvan et tuleb hea, aga ma pole veel ise kodus teinud.
1