Toitumiseelistused  » Taimetoitlastele

Mustika-kohupiimakook

Keskmine hinne: 2.7 Allikas: 100 rooga Autor: Angeelika Kang
Tervisliku kaerajahupõhjaga mahlane mustika-kohupiimakook maitseb nii suurtele kui ka väikestele maiasmokkadele.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 8 portsjonit
Kuumuta ahi 200°C-ni. Sega omavahel suhkur, kaera- ja nisujahu, küpsetuspulber, vanillsuhkur ning sool. Näpi juurde või ja sega purutaoliseks massiks. Lisa muna ning sega ühtlaseks tainaks. Suru tainas võitatud 24 cm läbimõõduga vormi põhja ja äärtele. Täidise jaoks sega kohupiim, hapukoor, suhkur, vanillsuhkur ja munad. Vala segu tainale. Puista peale mustikad ning küpseta 25 minutit. 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Gerda 13.veeb 2016 20:37
Põhi jääb väga mõnus krõbe kui muna ära jätta.
Naine36 10.juuni 2012 08:25
Mina tegin kiirkaerahelveste ja Ricotta kohupiimaga, väga maitsekas ja maitsev tuli! Ehk näiteks röstitud kaerahelveshtt-
p://www.toiduta-
re.ee/retsept.php?i-
d=6489#tega tuleb veelgi huvitvam?;);)
KöögiKata 26.märts 2012 10:31
superhea kook..mahlane ja suussulav! kaerajahust põhi on samutiimemaitsev ja tervislik.
Koogiküps 11.aug 2010 21:49
Tegin ka täna seda kooki ja see on üks väga väga väga hea kook, soovitan kõigile! Hästi mõnus, mahlane ja minu arust kaerajahu annab just koogile õige maitse :).
maris 09.jaan 2010 21:46
minule maitses hoopis rohkem kui kaerajahu asemel ainult nisujahuga teha
NurrMarta 19.märts 2008 20:23
Tänan! Läheb pühade ajal tegemisele :)
siirikirikal 19.märts 2008 17:09
Täpsustasin, õige on kaerajahu. Vabandused autori poolt.
NurrMarta 19.märts 2008 14:54
Kas saaks täpsustada, on siin mõeldud kaerahelbeid, nagu saatesõnas lubatud, või ikka kaerajahu, nagu retseptis kirjas?
1