Toitumiseelistused  » Taimetoitlastele

Rabarberikook maasikate ja sidrunikastmega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Segu magusatest maasikatest ja hapukatest rabarberitest teeb sellest koogist erilise hõrgutise. Serveeri sidrunikastmega.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 6 portsjonit
Sega suhkur jahuga, lisa sulatatud või ja sega ühtlaseks purutaoliseks massiks. Suru tainas 24 cm läbimõõduga vormi põhja ja äärtele. Küpseta 200 kraadises ahjus 10 minutit. Poolita maasikad ja lõika rabarber 1 cm suurusteks tükkideks. Sega omavahel rabarber, maasikad, muna, suhkur ja jahu ning vala eelküpsetatud põhjale. Küpseta veel 30 minutit. Võta ahjust ja lase jahtuda. Kastme jaoks vahusta koor, sega hapukoore, värskelt pressitud sidrunimahla ja tuhksuhkruga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Triinu 22.sept 2012 11:54
Mina tegin täpselt retsepti järgi ja väga hea tuli.Maasikaid panin veel kaunistuseks
koogisõber 18.juuni 2010 21:47
millise ylejäänud halvaa?? siia sisse ei käi ju halvaad....
Väike kokkaja 06.veeb 2009 19:07
tegime koos sõbrannadega peale kooli super hea oli :Y
Elts 17.mai 2008 19:19
Tegin koogi täpselt retsepti kohaselt. Pidulikul puhul võib kook ikka rammus ka olla. Ülejäänud halvaa lisasin veel sidrunikastmele ja sai tõesti super! muide maasikaga ei maksa koonerdada
meriketark 02.mai 2008 10:38
Soovitaksin küll kastmes hapukoore asendada maitsestamata sojajogurtiga. Proo-
vige ja Te ei kahetse! kas ikka peab olema koogitükis või,vahukoor ja hapukoor alati ,kui on võimalik kergemat saada ja maitseomadused ei muutu! Ole julge ja tee proovi!
1