Toitumiseelistused  » Taimetoitlastele

Rabarberi-maasikakissell

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri Autor: Angeelika Kang
Rabarberi-maasikakissellis saad ära kasutada viimased sügavkülmas leiduvad maasikad. Ühtlasi saad nii ka magusama ja erksa punase värvusega kisselli, mida on hea niisama juua, aga ka serveerida kohupiima, vahukoore või vanillijäätisega.
Valmistusaeg: kuni 20 min

Ettevalmistusaeg 10 minutit + 10 minutit keetmiseks.

Kogus: 4 portsjonit
Kuumuta vesi ja suhkur potis keemiseni. Keeda tükeldatud rabarbereid ja külmunud maasikaid 10 minutit, kuni rabarber on pehmenenud. Sega väike kogus külma vett tärklisega ja nirista keevasse rabarberisegusse. Lase korraks keema tõusta ja tõsta tulelt. Serveeri jahutatult.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Pille 28.sept 2013 18:13
Minul jäi kibe, ei tea, kas viga rabarberis... aga olen natuke pettunud.
tegija 27.juuni 2012 21:24
Suhkrut panin minagi oluliselt juurde, et nii hapu poleks. Tärklist ka, muidu jäi väga vedel.
lugeja 18.mai 2011 17:12
Tegin,väga maitsev:Y
pisike 03.mai 2011 19:30
Väga maitsev,tegin:)
Täpi 28.mai 2010 20:46
See suhkru kogus on ikka väga pisike 1,5 dl? Ma panin oluliselt rohkem, et magus tuleks
vivaldi 02.juuni 2009 13:10
väga hea
1