Uudiskiri Instagram Facebook
 
Taimetoitlastele

Šokolaadikook värskete maasikatega

Taimetoitlastele

Šokolaadikook värskete maasikatega

Heimar Kuuskler Maitsenaudingud
PrindiSoovita sõbrale
Kokasaate Maitsenaudingud 02.05.2008 retsept.

20-40 min

Retsept
100 g Tume kuvertüür (tume küpsetusšokolaad)
100 g Või
2 tk Muna
2 sl nisujahu
2 sl Suhkur
2 sl Brändi
50 g Aedmaasikad
Sulata paksupõhjalises kastrulis või vesivannis tükeldatud šokolaad ja või. Sega ühtlaseks, tõsta tulelt ja jahuta. Sega hulka kanamunad, jahu, suhkur ja brändi. Sega ühtlaseks ja vala tainas vormi. Küpseta ahjus 160'C juures ca 10-20 minutit, sõltuvalt vormi läbimõõdust. Kook peaks seest jääma vedel, seda saad kontrollida puidust tikuga. Serveeri koos värskete maasikate ja kakaoga.

KOMMENTAARID

anneliii 21.okt 2008 22:23
Kas seda küpsetatakse nö portsude kaupa? Mitte tavalise suure koogina? Kogus tundub liiga pisike tavalise koogivormi jaoks
Triin 24.mai 2008 12:07
See on jube hea ja maitsev olen seda ise teinud ja ostunud kaa vahepeal ja see on kohutavalt maitsev sooviant hoolega ärele proovda pole sellel midagi viga . See on pigem romantilisteks hetkedeks mõelddud . Ja teate ise küll mis siis edasi haakab saama . SEKS:D
Kokkamine on elu (laps olen no 24.mai 2008 11:49
Pildil nagu pole ju kooki , mina ei julge proovida :D
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool