Toitumiseelistused  » Taimetoitlastele

Rabarberi-kaerahelbevorm

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Valmista esimestest aias tärganud rabarberitest soe vormiroog ning serveeri seda vanillikreemi või -jäätisega.
Kogus: 4 portsjonit
Lõika puhastatud rabarberivarred tükkideks. Riivi hoolikalt pestud apelsinidelt koor ja pressi välja mahl. Vala rabarberitükkidele apelsinimahl ja pool suhkrukogusest. Sega teises kausis jahu, kaerahelbed, riivitud apelsinikoor, ülejäänud suhkur ja kaneel. Lisa seejärel võitükid ja sega ühtlaseks puruks. Nõruta rabarberid, vala võiga määritud ahjuvormi ning puista peale purutaigen. Küpseta 200° juures 50 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
pärli 27.mai 2010 16:46
Lisasin rosinaid siis tuli super hea:D
tondike 23.juuni 2009 21:12
tegin ka ära, tuli selline hea hapukas, soovitan kindlasti koos jäätise või magusa vahukoorega süüa, siis ei ole pidevat haput maitset suus
Jewel 05.juuni 2008 16:33
Proovisin ka teha ja väga hea tuli. Väga mõnus - magus-hapu. Soovitan huvilistel kindlalt järele proovida! ;)
pensionär 23.mai 2008 16:34
Olen nüüd proovinud. Oli täitsa hea. Soovitan järgmised muudatused järgmiseks korraks: Ainult 1 apelsiini mahl. Rabarbereid pole vaja nõrutada ühe apelsiini mahlaga. Lisa 1-2 spl kartulitärklist mis mahla küpsetades rabarberi sisu tahendab. Suhkrut võiks olla 2½ dl. Võid 100-150 g.
pensionär 21.mai 2008 22:54
Tundub maitsev. Pean kindlasti proovima. Kas võid ei ole liiga palju?
1