Toitumiseelistused  » Taimetoitlastele

Karamelline pähkli-rabarberikook

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Serveeri seda mahlast rabarberikooki ahjusoojalt nagu magustoitu või jahtununa ruutudeks lõigatud koogina. Õhukindlalt karpi pakituna säilib see mahlase ja maitsvana 4–5 päeva.
Sulata katteks või, sega suhkru, kaneeli ja pähklitega. Taina jaoks vahusta toasoe või fariinsuhkru ja munaga. Kui mass on kreemjas, sega hulka sooda, soolaga segatud jahu ja hapukoor. Lisa ka tükeldatud rabarberid. Vala tainas 33 x 23 suurusesse küpsetuspaberiga vooderdatud ahjuvormi ning puista peale suhkru-pähklikate. Küpseta 160°C juures 30–35 minutit. Katsu tikuga küpsust: kook on valmis, kui tikk jääb puhtaks. Serveeri kohe soojalt või lase vormis jahtuda ning kummuta siis välja ja lõika tükkideks.

Kogustest valmib 16 tk.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Tibu 28.apr 2012 09:16
Sooda kohta - seda pole vaja rohkem panna, ka kahekordse koguse jaoks piisab 1 tl täiesti.
epp 01.juuni 2011 15:45
vägaaitsev
aniika 01.juuni 2010 15:47
mulle väga ei mekkinud, maitse asi.
Piret 22.juuli 2009 17:19
mingit kastet tahaks siia küll, kahjuks kodus pole .( märkused: küpses tohutult kaua, lisaks veel kõige ettevalmistamine, rabarberite koorimine jms. mul kulus 3 tundi. (kahekordistasin suure pere jaoks koguseid). sooda on saadanast! kui, siis imevähe. aga muidu on päris hea ^_^
Sipsu 14.juuni 2009 12:43
Super hea ja veel koos vaniljekastmega...n-
jämmm
maasikas 10.dets 2008 10:28
minu jaoks oli maitseid liiga palju
kesteine 18.nov 2008 14:46
mulle ka
udusiil 25.juuni 2008 17:19
mulle maitses :)
1