Toitumiseelistused  » Taimetoitlastele

Maasika-rabarberi plaadikook

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Selle maiusega on vaja veidi vaeva näha, kuid tulemuseks on hõrk kook, milles hapupiimatainas on pandud kihiti sidruniga maitsestatud rabarberi-maasikamoosiga ja kaetud purukattega.
Sega sidrunist pressitud mahl, tärklis ja suhkur kastrulis. Lisa tükeldatud rabarberid ja maasikad ning keeda keskmisel kuumusel, kuni rabarberid on pehmed (u 15 minutit). Lase jahtuda.
Valmista samal ajal purukate. Selleks sega omavahel suhkur ja jahu. Sulata või ning nirista suhkru-jahusegule, sega ühtlaseks puruks.
Koogitaina jaoks sega nisujahu suhkru, küpsetuspulbri, sooda ja soolaga. Haki või jahuseguga läbi. Teises kausis sega munad hapupiima ja vanillsuhkruga, vala või-jahusegusse ning töötle ühtlaseks tainaks.
Laota pool koogitainast küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile, pane peale pool maasika-rabarberisegu. Kata ülejäänud taina ja seejärel maasika-rabarberiseguga. Puista üle purukattega. Küpseta 180° juures 1 tund, kuni kuldkollase värvuseni.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
siblik 30.juuli 2010 17:53
Kui taignaosa köögikombainiga teha, ei võta üldse kaua aega. Tean küll, et profid nii ei tee. Talvel kasutan maasika-
rabarberimoosi. Väga hea kook.
indrek 29.aug 2009 22:42
sis sa lihtsalt ei oska teha seda kooki olen ise 3 korda juba teinud ja väga hea saand minu lemmik kook.
lauretnsius 05.aug 2009 15:35
ei tulnud välja ning ei maitsenud
Hindaja 27.juuni 2009 18:22
Me tegime ka ning panime kakao pulbrit ka sisse .Nii hea tuli.:Y:):A
Marge 27.juuni 2009 14:48
superhea.meie pere lemmik vahukoore või jäätisega.:)
Relika'le 22.juuni 2009 11:59
Loe koogi nime - tegu on plaadikoogiga, seega saab terve suure ahju plaaditäie, järelikult on päris mitmetele näljastele.
Relika 21.juuni 2009 14:10
Võiks olla kirjas , et mitmele inimesele on mõeldud.
karin 02.juuni 2009 20:00
hea:D
1