Toitumiseelistused  » Taimetoitlastele

Tikritega plaadikook

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Südasuvine hapukoore-muretaina plaadikook, mida võib lisaks tikritele teha ka teistest suvemarjadest või esimestest õuntest.
Valmistusaeg: 40-60 min
Haki jahu võiga segamini, lisa hapukoor ja sega ühtlaseks taignaks. Aseta pooleks tunniks külma. Rulli pool taignast põhjaks, aseta peale tikrid. Raputa üle riivsaia, suhkru ja kaneeliga. Teine pool taignast rulli katteks peale. Torka kahvliga mõned augud sisse ja määri munaga. Küpseta 200° juures 25 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
lauretnsius 14.aug 2009 09:56
kasutasin kogu taina põhjaks,tikrite peale panin kohupiima ja kõvasti suhkrut ja kaneeli.Tulemuseks oli mõtetu kook,kuna tainas oli maitsetu ja ei küpsenud hästi ,kuigi 25 minuti asemel oli kook mul ahjus 1 tund!
xyn 25.aug 2008 14:51
Tuli hapu,kasutasin küll väiksemat plaati aga ikkagi jäi taignast väheseks ja katteks jäi üks pisike tükike tainast.Ainult koogi keskossa sain natuke! KOOK VÕI ASI!
Kristel.L 19.aug 2008 09:36
Absoluutselt mõttetu kook. Lisasid topelt suhkrut, aga.... Tahaks lisada kohupiima vms, et oleks meele järele.
Senta 07.aug 2008 15:31
Tõesti tuli hapu ning sellest kogusest ei saa plaaditäit. Mina tegin 28 cm läbimõõduga pirukavormis.
miia 06.aug 2008 14:26
Jube hapu tuleb. Suhkrut peab küll rohkem panema
NurrMarta 04.aug 2008 11:40
Kas tõesti nii vähese suhkruga see kook valmibki? Taignas ei ole suhkrut üldse ja kattes kogu plaadi jaoks ainult 3 sl?
soolapähkel 04.aug 2008 11:26
Lihtne teha ja väga maitsev kook. Meie perele meeldis su¨¨ua koos piimaga.
1