Uudiskiri Instagram Facebook
 
Šokolaad

Mee-maisipannkoogid

Šokolaad

Mee-maisipannkoogid

Pille Enden Aed
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Kuldsed ja krõbedad pannkoogid mesise siirupiga on tõeliselt mõnus hommikusöök või magustoit.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
1.5 dl Nisujahu
1.5 dl Maisijahu
3 tl Küpsetuspulber
0.5 tl Sool
3 dl Piim
3 tk Muna
5 spl Mesi
4 spl Sulatatud või
Õli (praadimiseks)
MEE-APELSINISIIRUP
1 dl Mesi
1 tk Värskelt pressitud apelsini mahl
1 tl Värskelt riivitud apelsini koor
0.5 tl Jahvatatud kaneel
1. Sega jahu, maisijahu, küpsetuspulber ja sool hästi läbi.

2. Klopi munad lahti ning sega hulka piim, mesi ja sulatatud või. Sega kuivained vedelikuga.

3. Tõsta lusikaga pannile väikesed koogid ning küpseta kuldseks ja krõbedaks.

4. Sega mesi, apelsini mahl ja riivitud koor ning kaneel.

5. Keeda, kuni vedelik pakseneb ja muutub siirupiseks.

6. Nirista siirup kookidele.

Uued retseptid

Munavalgeomlett kodujuustu ja spinatiga

Argitoidud
Munavalgeomlett kodujuustu ja spinatiga