Uudiskiri Instagram Facebook
 
Aedviljad

Kõrvitsa-ingveripannkoogid

Aedviljad

Kõrvitsa-ingveripannkoogid

Angelica Udeküll Naised
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Daisy Lappard

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
RETSEP
250 g Kõrvitsa viljaliha
1 spl Riivitud ingver
1 kl Nisujahu
100 ml Piim
1 tk Muna
0.5 tk Värskelt pressitud laimi mahl
2 spl Suhkur
Sool
Praadimiseks õli
1. Riivi kõrvits ja ingver peene riiviga.

2. Lisa laimimahl, maitseained, piim ja jahu.

3. Eralda munavalge ja kollane ning vahusta munavalge.

4. Esimesena sega taina hulka munakollane ja viimasena ettevaatlikult vahustatud munavalge.

5. Kuumuta pannil õli, tõsta lusikaga pannile tainas ja prae kuldpruuniks.

HEA TEADA!
Prae pannkooke rahulikul tulel, et need ei hakkaks kõrbema ja saaksid läbi küpseda. Soovi korral võid pannkooke ka ahjus järelküpsetada. Taina hulka võid lisada ka riivitud õuna, mis lisab hapukat mekki. Serveerimiseks sobib hästi hapukas jõhvika- või pohlamoos.

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool