Uudiskiri Instagram Facebook
 
Hakkliha

Hakkbiifsteek

Hakkliha

Hakkbiifsteek

Toidutare Eesti
PrindiSoovita sõbrale
Hakklihakotletid.

40-60 min

Retsept
portsjonile
500 g Veisehakkliha
50 g Rasv
3 sl Külm vesi
1 tk Sibul
Soola
Pipar
3 sl Riivsai või jahu
Praadimiseks rasvaine
Valmistusviis Lisa hakklihale riivitud sibul, vesi, sulatatud ja jahutatud rasv. Vormi riivsaia või jahuga üle puistatud laual ümmargused, u ½ cm paksused biifsteegid ja prae rohkes kuumas rasvas mõlemalt poolt helepruuniks. Kui soovid olla kindel, et biifsteegid on läbi küpsenud, siis hoia neid mõni minut peale praadimist praeahjus. 

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes