Uudiskiri Instagram Facebook
 
Hakkliha

Hakkbiifsteek

Hakkliha

Hakkbiifsteek

Toidutare Eesti
PrindiSoovita sõbrale
Hakklihakotletid.

40-60 min

Retsept
portsjonile
500 g Veisehakkliha
50 g Rasv
3 sl Külm vesi
1 tk Sibul
Soola
Pipar
3 sl Riivsai või jahu
Praadimiseks rasvaine
Valmistusviis
Lisa hakklihale riivitud sibul, vesi, sulatatud ja jahutatud rasv.
Vormi riivsaia või jahuga üle puistatud laual ümmargused, u ½ cm paksused biifsteegid ja prae rohkes kuumas rasvas mõlemalt poolt helepruuniks.
Kui soovid olla kindel, et biifsteegid on läbi küpsenud, siis hoia neid mõni minut peale praadimist praeahjus.
 

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool