Uudiskiri Instagram Facebook
 
Hakkliha

Hakkliha-pajaroog

Hakkliha

Hakkliha-pajaroog

100 pajarooga
PrindiSoovita sõbrale
Retsept
portsjonile
300 g toorest peeti
1 sibul
õli
400 g loomahakkliha
1 puljongikuubik
2 dl tumedat riisi
2 dl estragoni
1 sl peterselli
1 tl soola
Kaste:
2 dl hapukoort(või maitsestamata jogurtit)
½ tl sidrunipipart
1 sl värsket ( või 1 tl kuivatatud estragoni)
Valmistusviis
Kuumuta jämedalt riivitud peet ja sibul õlis. Lisa hakkliha ja pruunista. Lisa ½ liitrist keevast veest ja ühest puljongikuubikust valmistatud puljong, riis ja estragon. Hauta aeg ajalt segades 20 minutit. Maitsesta soola ja hakitud peterselliga. Kastme jaoks sega hapukoor hakitud estragoni ja sidrunipipraga. Serveeri pajaroog ja kaste eraldi. Suurepäraselt sobib lisandiks marineeritud kurk.
Serveerimisviis
Serveeri kohe pärast valmistamist.
Lisandid
Marineeritud kurk

Märksõnad

hakkliha-pajaroog

KOMMENTAARID

arxitibi 05.mai 2013 16:38
Mulle ei meeldinud.
m412 09.okt 2012 18:38
Estragon on varsakabi!:H
trinsa19 25.mai 2007 10:59
mis asi on estragon?
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kaalika-kruubisupp suitsulihaga

Argitoidud
Kaalika-kruubisupp suitsulihaga