Uudiskiri Instagram Facebook
 
Hakkliha

Kotletid kapsaga

Hakkliha

Kotletid kapsaga

Peeter Kard
PrindiSoovita sõbrale
Kapsakotletid veisehakklihaga.
Retsept
portsjonile
300 g veisehakkliha
1 kg valget peakapsast või savoi kapsast
1 sibul
80 g tahket saia
150 ml piima
2 muna
30 g searasva
soola
pipart
100 g riivsaia
100 g rasva praadimiseks
Valmistusviis
Hakkliha pruunistada rasvas, lisada veidi vett, soola ja hakitud sibul ning hautada pehmeks.
Kapsas puhastada, hakkida peeneks ja keeta soolaga maitsestatud vees pehmeks.
Nõrutada hästi kuivaks ja lasta koos jahtunud liha ning piimas leotatud saiaga läbi hakkmasina.
Lisada veidi riivsaia, munad ja pipar.
Hõõruda hoolikalt läbi, vormida kotletid, paneerida riivsaiaga ja praadida rasvas.
Lisandiks
Seene-, tomati- või koorekaste.

Märksõnad

kapsagakotletid

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool