Uudiskiri Instagram Facebook
 
Hakkliha

Liha-seenepihvid

Hakkliha

Liha-seenepihvid

Peeter Kard
PrindiSoovita sõbrale
Maitsvad seenekotletid
Retsept
portsjonile
500 g veisehakkliha
100 g suitsupekki või -ribi
150 g värskeid mahedaid seeni või seenehoidist
1 sibul
petersellilehti
paar viilu tahket saia
200 ml puljongit või veega segatud hapukoort
1 muna
soola
pipart
jahu
praadimiseks rasva
Valmistusviis
Hakkliha segada peenestatud leotatud saia ja toore munaga.
Kuubikuteks lõigatud pekk pruunistada, lisada hakitud sibul ja seened.
Kuumutada läbi, lasta jahtuda ning segada hakklihaga.
Lisada hakitud maitseroheline ja maitsestada soola ning pipraga.
Sõtkuda läbi ja vormida ümmargused pihvid.
Paneerida jahuga ja praadida rasvas pruuniks.
Lisandiks
Kartulipuder, tomatisalat.

Märksõnad

liha-seenepihvid

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool