Uudiskiri Instagram Facebook
 
Hakkliha

Piprapihvid

Hakkliha

Piprapihvid

Peeter Kard
PrindiSoovita sõbrale
Piprapihvid kastmes.

20-40 min

Retsept
portsjonile
600 g veisehakkliha
4 tl jämedalt jahvatatud pipart
60 g rasva või margariini
soola
1/2 tl sojakastet
4 sl madeirat
100 ml rõõska koort
Valmistusviis
Hakklihast vormida väikesed pihvid ja paneerida peenestatud pipraga.
Praadida rasvas küpseks ja puistata soola peale.
Pihvid tõsta vaagnale, praerasvale lisada koor, sojakaste ja madeira, kuumutada läbi ja valada pihvidele.
Lisandiks
Äädika ja õliga maitsestatud toorsalat, keedetud riis või kartulid.

Märksõnad

piprapihvid

Uued retseptid

Kaalika-kruubisupp suitsulihaga

Argitoidud
Kaalika-kruubisupp suitsulihaga