Uudiskiri Instagram Facebook
 
Hakkliha

Hakklihapraad

Hakkliha

Hakklihapraad

Ruth Kodu ja aed
PrindiSoovita sõbrale
Panniroog.
Retsept
portsjonile
400 g hakkliha
4 kartulit
1 sibul
4 muna
2 marineeritud peeti
soola
pipart
Valmistusviis Pruunista hakkliha praepannil. Koori kartulid ja tükelda õhukesteks viiludeks. Haki sibul peeneks. Lisa tükeldatud kartulid ja sibul pannile hakkliha juurde ja prae kaane all kuni kartulid on parajad. Ära unusta aegajalt segada , et kartulid pannile kinni ei kõrbeks. Pane maitse järgi soola ja pipart. Serveeri iga portsu juurde taldrikule marineeritud peeti ja toores munarebu munakoores.   

Märksõnad

ruthhakklihapraad

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes