Uudiskiri Instagram Facebook
 
Hakkliha

Täidetud hakkliharullid

Hakkliha

Täidetud hakkliharullid

Peeter Kard
PrindiSoovita sõbrale
Viineri-suitsuribi-seenetäidisega veisehakkliharullid.
Retsept
portsjonile
800 g veiseliha
2-5 viinerit
200 g suitsuribi
40 g kuivatatud seeni
1 suur sibul
60 g rasva
petersellilehti
soola
pipart
Valmistusviis
Liha lasta kaks korda läbi hakkmasina, maitsestada soolaga ja vormida laiad õhukesed koogid.
Hakitud sibul kuumutada rasvas klaasjaks, lisada hakitud viinerid, suitsuribi ja leotatud seened. Kuumutada läbi ning lasta jahtuda.
Maitsestada soola ja pipraga ning saadud täidis asetada lihakookidele.
Vormida piklikud rullid ja praadida ümberringi pruuniks.
Praerasvast valmistada pruun kaste, valada rullidele ja kõrvale anda praetud või keedetud kartuleid.
Peale puistata hakitud maitserohelist.
 

Uued retseptid

Kaalika-kruubisupp suitsulihaga

Argitoidud
Kaalika-kruubisupp suitsulihaga