Uudiskiri Instagram Facebook
 
Hakkliha

Seene-hakkliha-riisiroog

Hakkliha

Seene-hakkliha-riisiroog

Lory erakogu
PrindiSoovita sõbrale
Maitsev pajaroog.

40-60 min

200 g seeni1 kotike eeltöödeldud riisi (125g)2 sibulat2 küüslauguküünt2 sl õli1 lihaleemekuubik6 dl vett200 g hakklihapurustatud musta pipart Valmistusõpetus: Kuumuta hakkliha kuni punase värvuse kadumiseni, tõsta vahukulbiga pannilt ära. Peenesta sibul ja küüslauk, prae klaasjaks. Kalla juurde kotikesest riis, hakkliha, hakitud seened, vesi ja leemekuubik. Maitsesta pipraga ning hauta kaane all, kuni riis on valmis.

KOMMENTAARID

jannza 17.apr 2008 12:55
Väga lihtne ja kiirelt valmiv argipäevaroog. Lisasin ka Cayenne'i pipart, et lisada natuke teravust. Teen seda kindlasti veel. Sobib just selliseks toiduks, et kui pole mõtteid ega ideid, mida õhtuks süüa teha, siis teen seda :)
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes