Uudiskiri Instagram Facebook
 
Hakkliha

Seentega täidetud hakk-kotlet

Hakkliha

Seentega täidetud hakk-kotlet

Harri Ilves 100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Hakk-kotletid metsaseente või šampinjonidega.

20-40 min

Retsept
portsjonile
400 g kodune hakkliha (sea ja veise seguhakkliha)
1 sl toiduõli
2 tk Sibul
2 küünt Küüslauk
1 tk muna
150 g metsaseened või šampinjonid
sool
Must pipar
Kuumuta kastrulis õli ning pruunista selles hakitud sibulad, purustatud küüslauk ja tükeldatud seened. Jahuta ja sega hakklihaga, maitsesta soola-pipraga. Vormi saadud segust kotletid ning prae pannil mõlemalt poolt kuldpruuniks. Serveeri värske salati ja meelepärase kastmega.

KOMMENTAARID

santaana 27.veeb 2005 15:06
Retsept on vaga hea,aga mina ei sega seeni,sibulat ja kuuslauku hakkliha hulka.Ma teen hakklihast eraldi taigna,seened ja sibulad praen kull ara ja segan juurde natuke riivjuustu,et oleks siduvam.Siis jagan hakkliha vordseteks osadeks ja surun laiaks,panen iga kotleti sisse paraja lusikataie taidist ,vormin kotletid,surun natuke lamedamaks ja praen moodukal kuumusel ja sedasi on see kotlett toesti taidisega.Proovige,-
pole paha.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga