Uudiskiri Instagram Facebook
 
Hakkliha

Seene-hakklihapihvid

Hakkliha

Seene-hakklihapihvid

Korilase kokaraamat.
PrindiSoovita sõbrale
Ahjus üleküpsetatud seene-hakklihapihvid juustu ja tomatiga.
Retsept
portsjonile
1 l (puhastatud) värsked seened(puravikud,kukeseened,šampinjonid)
1 tk Sibul
2 sl Või
1 dl Hapukoor
0.5 tl Sool
300 g Hakkliha
2 sl Riivsai
1 dl vesi
0.5 tl või või õli praadimiseks
150 g emmentali juust
kirsstomatid
Haki seened ja sibul. Pruunista neid tasasel tulel, kuni seenemahl on aurustunud ja seened kergelt pruunistunud. Pane kolmandik seentest jahtuma - hakklihaga segamiseks. Ülejäänud seentele lisa juurde hapukoort, maitsesta ja jäta kaane alla hauduma. Pane riivsai hakklihataina jaoks vette ligunema. Sega see koos seentega hakklihasse. Maitsesta paprikapulbri ja soolaga. Prae tainast 8 peopesasuurust pihvi. Lao need kuumuskindlale vaagnale paarikaupa ülestikku ning pane vahele suur lusikatäis koorega hautatud seeni. Ülejäänud seenehautis määri pihvide peale. Lõika juust viiludeks ja pane pihvidele. Lõpuks kaunista pealt pooleks lõigatud tomatitega. Küpseta pihve kuumas ahjus, kuni juust hakkab sulama ja pruunistuma.

KOMMENTAARID

NurrMarta 22.sept 2008 19:07
1 liiter puhastatud seeni :)
tühi kõht 22.sept 2008 18:37
Ei saa täpselt aru kui palju läheb seeni tarvis?
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga