Uudiskiri Instagram Facebook
 
Hakkliha

Pikkpoiss suitsupeekoniga

Hakkliha

Pikkpoiss suitsupeekoniga

Maire Suitsu 100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Peekoni-hakklihavormi võid serveerida soojalt koos keedetud kartulitega või jahtunult leivakattena.

üle 60 min

Retsept
portsjonile
400 g viilutatud suitsupeekon
1 tk Sibul
350 g Hakkliha
2 küünt Küüslauk
1 tl Tüümian
0.5 tl Must pipar
0.25 tl Muskaatpähkel (jahvatatud)
0.25 tl (jahvatatud) Nelk
0.5 tl Sool
1 sl Konjak
1 tk Muna
1 dl vahukoor
KAUNISTAMISEKS
Tüümian
Lao ilma kamarata suitsupeekoniviilud põiki üle pikliku keeksivormi põhja. Haki sibul ja järelejäänud peekon ning prae mõni minut pannil. Peenesta peekoni-sibulasegu ja hakkliha köögikombaini noateraga. Lisa purustatud küüslauguküüned, maitseained, konjak, muna ja koor. Sega ühtlaseks massiks, vala vormi ning tõsta peekoniotsad peale. Kata vorm fooliumiga ja küpseta ahjus 175°C juures 1 tund. Retsept on mõeldud kuuele inimesele.

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga