Uudiskiri Instagram Facebook
 
Hakkliha

Aasiapärane hakklihahautis

Hakkliha

Aasiapärane hakklihahautis

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Jasmiiniriis ja ingver teevad sellest roast ehtsa aasia köögi hõrgutise. Rooga võid soovi korral serveerida ka pikateralise riisiga.

20-40 min

Retsept
portsjonile
250 g Jasmiiniriis
500 g veisehakkliha
1 sl Oliiviõli
1 tk punane paprika
0.5 dl hakitud petersellilehed
2 küünt Küüslauk
2 cm Ingver
0.5 tl Paprika (jahvatatud)
0.5 tl sool
0.5 tl Must pipar
1.5 dl vesi
0.5 tk Puljongikuubik
2 sl Sojakaste
1 sl Tšillikaste
Keeda riis pehmeks. Samal ajal pruunista hakkliha 0,5 sl õlis ja vala potti. Kuumuta pannil ülejäänud õlis 4–5 minutit õhukesteks viiludeks lõigatud küüslauguküüsi, ribadeks lõigatud paprikat, hakitud peterselli ja riivitud ingverit. Maitsesta paprikapulbri, soola ja pipraga. Sega hulka hakkliha. Lisa vesi, puljongikuubik, tšillikaste ja soja ning hauta 5 minutit. Serveeri kuuma riisiga.

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes