Uudiskiri Instagram Facebook
 
Hakkliha

Terav hakklihahautis nuudlitega

Hakkliha

Terav hakklihahautis nuudlitega

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Mõnusalt terav hakklihahautis, mille maitset saad endale sobivaks
tempida salsakoguse varieerimisega. Kuid võid valmistada ka ketshupi
või tomatikastmega.
Retsept
portsjonile
500 g veisehakkliha
2 dl salsa, ketšup või tomatikaste
2 dl vesi
1 tk roheline paprika
Roheline sibul
200 g nuudlid
1.5 dl hapukoor
0.5 tl sool
SERVEERIMISEKS
värske pune
1.5 dl Riivjuust
Pruunista hakkliha pannil. Sega hulka salsa ja vesi ning hauta 10 minutit keskmisel kuumusel. Keeda nuudlid soolaga maitsestatud vees peaaegu pehmeks ja nõruta. Sega hautisse tükeldatud paprika ja roheline sibul ning hauta veel 5 minutit.Lisa nuudlid, sool ja hapukoor ning hauta kõike koos veel 2–3 minutit. Serveerimisel sega soovi korral hulka värsket hakitud punet ja raputa peale riivjuustu.

KOMMENTAARID

hea toidu austaja 15.nov 2010 15:25
heahea, nämmnämm, mmmm jammy:D
tustik 10.nov 2010 15:56
väga maitsev :) mina panin ainult nuudlite asemel kuskusi. kõik sõid ja kiitsid:) vahelduseks liha-kartuli teemale jälle ;)
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes