Uudiskiri Instagram Facebook
 
Hakkliha

Nigella kiire tšilliroog

Hakkliha

Nigella kiire tšilliroog

Nigella Lawson
PrindiSoovita sõbrale
Foto:
Retsept
portsjonile
150 g Chorizo (mitte salaami)
500 g hakkliha
0.5 tl jahvatatud vürtsköömned
0.5 tl jahvatatud koriander
0.5 tl jahvatatud kaneel
3 tk katkimuljutud kardemonikaunad
500 g heakvaliteediline tomati ja muude köögiviljade kaste
400 g vürtsikate ubade segu
60 ml magus tšillikaste
0.25 tl soovi korral tšillihelbeid
1. Pane pikuti poolitatud ja siis 5 mm poolkuudeks lõigatud chorizo kuumale paksu põhjaga pannile ning prae, kuni vorstid hakkavad krõbedaks muutuma ja on välja andnud oma oranžikaspunase õli.

2. Lisa hakkliha ja prae umbes 5 minutit.

3. Sega juurde vürtsid ning köögiviljakaste, vürtsikad oad ja tšillikaste. Kui kasutasid tavalisi konservherneid või tahad lihtsalt ülitulist maitselaksu, siis lisa ka tšillihelbed.

4. Lase keema minna, vähenda kuumust ja hauta tasasel kuumusel 20 minutit.

5. Võid süüa riisiga või lihtsalt niisama. Ilma riisita söömise korral soovitan lisada törtsu hapukoort, riivjuustu ja hakitud koriandrit. Ükskõik mis moel seda head kraami süüa, eksimisvõimalusi lihtsalt pole.

KOMMENTAARID

Maarja 09.veeb 2012 20:08
Seda ei ole üldse raske teha, ainult praadimise vaev! Proovi kindlasti.
Triinolen 31.jaan 2011 19:57
Tere, kas keegi oskaks üeda, kas tuli hea... mõtlesin proovida muidu, aga pole mingi proff, et kas seda on raske ka teha?
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga