Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kartul

Kauboikartulid rosmariiniga

Kartul

Kauboikartulid rosmariiniga

Lia Virkus Eesti Naine
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Rosmariiniga maitsestatud kartulilootsikud on peolaua ehteks ja maitsevad võrratult head. Ka argiõhtul sobivad need iga liha-kalaroa kõrvale.

40-60 min

Retsept
1 kg Väiksemad koorega kartulid
3 spl Külmpressitud oliiviõli
2 tk Värske rosmariini vars
Meresool
Must pipar
1. Pese koorega kartulid hoolikalt, lõika pikuti pooleks ja veel kord pikuti pooleks (sektoriteks). Suuremad kartulipoolikud lõika pikuti lausa kolmeks, et need saaksid paremini läbi küpseda. Laota sektorid ahjuplaadile, nirista peale oliiviõli, maitsesta meresoola ja pipraga ning pudista üle rosmariiniokastega. Kui sa pole veel väga suur rosmariinisõber, pane okkaid esialgu vähem.

2. Sega kartulisektorid õli ja maitseainetega hoolikalt segamini ning küpseta ahjus 200 kraadi juures 30–50 minutit (olenevalt kartulite suurusest), kuni kartulid on pealt krõbedad ja kaunilt kuldpruunid.

KOMMENTAARID

I don't even understand how I stopped up here, however I thought this post was great. I don't recognise who you are but definitely you're going to a well-known blogger should you are not already. Cheers! 19.sept 2018 06:24
I don't even understand how I stopped up here, however I thought this post was great. I don't recognise who you are but definitely you're going to a well-known blogger should you are not already. Cheers! http://www.europea-
na.eu/portal/se-
arch.html?query=-
saude
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes