Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kartul

Kartulipannkoogid hakklihaga

Kartul

Kartulipannkoogid hakklihaga

Pille Enden Toidutare.ee
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Argiõhtuks igati sobiv roog valmib kiiresti ja täidab tõhusalt kõhtu. Samast tainast võib valmistada ka täidiseta pannkooke, mida pakkuda lisandiks prae kõrvale hea. 

20-40 min

Retsept
portsjonile
8 tk Suur kartul
2 spl Nisujahu
2 tk Muna
300 g Veise- või segahakkliha
1 tk Sibul
Sool
Must pipar
Õli pradimiseks
Hapukoor serveerimiseks
1. Koori kartulid ja riivi peene riiviga. Kalla eralduv mahl ära ja pigista mass vedelikust võimalikult kuivaks. Lisa riivitud kartulitele jahu ja munad ning soola ja pipart.

2. Maitsesta  hakkliha soola ja pipraga, lisa hästi peeneks hakitud või riivitud sibul.

3. Kuumuta õli pannil, tõsta pannile tainast 1,5-2 sl portsud. Vormi hakklihast pannkoogist veidi väiksem õhuke kotlet, pane pannkoogile ja kata tainaga. Prae ühelt poolt kuldpruuniks, siis tõsta ümber ja prae ka teiselt poolt pruuniks ja krõbedaks. Serveeri hapukoore ja värske salatiga. 

Uued retseptid

Lagman

Argitoidud
Lagman