Uudiskiri Instagram Facebook
 
Liha

Frikadellisupp

Liha

Frikadellisupp

Katrin Press Oma Maitse
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Katrin Press

20-40 min

Retsept
portsjonile
1 tk Sibul
2 spl Või
400 g Hakkliha
0.5 tl Kuivatatud või värsked ürdid
2 tk Munakollane
2 tk Saiaviil
3 tk Porgand
1 tk Väike porru
2 spl Või
2 tk Kartul
Maitseroheline
1 l Lihapuljong
1. Haki sibul peeneks ja prae võiga klaasjaks.

2. Sega hakkliha praetud sibula, ürtide ja munakollasega.

3. Lisa vees või piimas leotatud sai või sepik.

4. Sõltuvalt sööjate vanusest maitsesta või ära maitsesta soola ja pipraga. Sega tainas hoolsalt läbi.

5. Vormi teelusika või märgade pihkude vahel sobiva suurusega pallikesed. Keeda, kuni need pinnale kerkivad, ja siis veel paar minutit.

6. Prae tükeldatud porgand ja hakitud porru võiga peaaegu pehmeks. Tõsta porgand ja porru koos tükeldatud kartuliga keevasse lihapuljongisse. Keeda köögivili tasasel tulel pehmeks.

7. Lisa frikadellid ja lase korraks keema tõusta.

8. Vajadusel maitsesta soola ja pipraga. Puista supile hakitud maitserohelist.

KOMMENTAARID

merkamerka 22.veeb 2015 11:31
Väga hea mina lisasin frikadelli tainasse tatra idandeid ja supi sisse tilli.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes