Uudiskiri Instagram Facebook
 
Liha

Salat punase apelsini, peedi ja Parma singiga

Liha

Salat punase apelsini, peedi ja Parma singiga

Britt Paju Anne ja Stiil
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Britt Paju
Retsept
portsjonile
3 tk Veriapelsin
3 tk Keedetud punane peet
6 viilu Parma sink
0.5 tk Fenkol
100 g Salatilehtede segu
MARINAAD/KASTE
0.5 tk Värskelt pressitud veriapelsini mahl
6 spl Külmpressitud oliiviõli
0.5 tl Hakitud värske rosmariin
0.5 tl Mesi
0.5 tl Dijoni sinep
Meresool
Must pipar
1. Lõika apelsinidelt koor koos valge säsiga ja viiluta viljaliha.

2. Sega kokku marinaad ja pane sellesse õhukeselt viilutatud peedid. Lase 10–15 minutit maitsestuda.

3. Viiluta õhukeselt fenkol ja lao salatilehed vaagnale. Säti peale apelsinid, fenkol, marineeritud peediviilud ja Parma sink.

4. Klopi peedimarinaad ühtlaselt läbi ja vala salatile. Paku kohe.

KOMMENTAARID

Liisu 04.mai 2018 20:11
Väga hea, nagu restorani eelroog!
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes