Uudiskiri Instagram Facebook
 
Liha

Toorvorstiplov

Liha

Toorvorstiplov

Ragne Värk Naisteleht
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Ragne Värk
Tavaliselt valmistatakse plovi sealihast, kuid selles retseptis pakuvad aseainet suvisel ajal väga populaarsed toorvorstid. Võid kasutada nii tooreid kui ka eelmisest toidukorrast järele jäänud küpsetatud toorvorste.

20-40 min

Retsept
portsjonile
1 tk Sibul
1 tk Porgand
300 g Toorvorstid
1 dl Riis
100 g Tomatipasta
4 dl Puljong
Sool
Must pipar
Maitseroheline
1. Haki sibul. Koori porgand, poolita ja viiluta õhukeselt. Lõika toorvorstid väiksemateks tükkideks ja pruunista paksupõhjalises potis. Tõsta kõrvale. Prae samas potis (õlis!) sibul peaaegu klaasjaks, poole küpsemise ajal lisa porgandiviilud.

2. Kui sibul on klaasjas, pane juurde toorvorstid ja riis. Kuumuta läbi. Lisa tomatipasta ja puljong. Sega läbi ja lase potiroal kiirelt keema tõusta. Seejärel kuumuta keskmisel kuumusel u 20 minutit ehk seni, kuni riis ja porgand on pehmed.

3. Maitsesta vajadusel ja serveeri maitse­rohelisega.

HEA TEADA!
Kui kasutad valmis küpsetatud vorste, lisa need roale koos tomatipasta ja puljongiga.

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga