Uudiskiri Instagram Facebook
 
Liha

Suvine kapsahautis

Liha

Suvine kapsahautis

Ragne Värk Naisteleht
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Ragne Värk
Kerge ja suvine, samas väga toitev ja meelepärane roog kõikidele pereliikmetele. Kasuta kindlasti värsket kapsast, sest nii tuleb hautis kõige maitsvam.

20-40 min

Retsept
portsjonile
1 tk Sibul
350 g Hakkliha
500 g Värske kapsas
250 g Porgand
500 g Kartul
5 dl Puljong
Sool
Must pipar
Haki sibul ja prae koos hakklihaga enam-vähem valmis. Tõsta pannile peenteks ribadeks lõigatud kapsas ja viilutatud porgand. Sega läbi. Lisa kooritud ja väikesteks tükkideks hakitud kartulid. Vala juurde puljong. Hauta pannil/potis 20–30 minutit, kuni kartul ja porgand on pehmed. Maitsesta lõplikult ja serveeri.

HEA TEADA!
Kui soovid, sega vahetult enne valmimise lõppu juurde u 5 supilusikatäit tomatipastat!

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes