Uudiskiri Instagram Facebook
 
Liha

Krõbedad lillkapsa-peekoniampsud

Liha

Krõbedad lillkapsa-peekoniampsud

Pille Enden Toidutare.ee
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Krõbe soolane peekon ja mahe lillkapsas on üks mõnus suupiste, mis suvisele lauale imehästi sobib. Hea amps ka külalistele pakkumiseks. Tee siis suupisted ahjupanekuni varem valmis ja jäta ootele.  Pane ahju vahetult enne, kui külalised saabumas. Magus tšillikaste sobib dippimiseks kõrvale.

20 minutit + 25-30 minutit ahjus

Retsept
portsjonile
600 g Lillkapsas
30 g Riivitud parmisani juust
2 pk Toorsuituspeekon (a 150g)
Sool
Must pipar
1. Eralda lillkapsas suupärasteks õisikuteks.

2. Maitsesta tomatipasta soola  ja musta pipraga. Sega lillkapsaõisikud kausis tomatipastaga ning veereta seejärel riivjuustus.

3. Keera iga õisiku ümber peekoniviil. Pikemad peekoniviilud võid eelnevalt poolitada.  Suru peekon kindlalt õisiku külge kinni. Küpseta 225-kraadises ahjus 25-30 minutit või kuni peekon on krõbe ja lillkapsas pehme. Serveeri dipikastmega.

KOMMENTAARID

Proovisin ... 27.aug 2018 10:01
... ja kogu seltskond kiitis! Tänan hea retsepti eest ja soovitan soojalt kõigile!
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga