Uudiskiri Instagram Facebook
 
Liha

Kooreses kastmes farfalle’d metsaseenetega

Liha

Kooreses kastmes farfalle’d metsaseenetega

Pille Enden Toidutare.ee
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Koorene pastaroog valmib vähese vaevaga ja imekiiresti. Lihtne toit, kuid maitseb metsaseente kui gurmeeroog.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
250 g Värsked metsaseened (puravikud, kukeseened, kitsemamplid)
400 g Farfalled
6 tk Peekoniviil
1 spl Või
2 dl Kohvikoor
100 g Rukolalehed
100 g Valgehallitusjuust
Sool
1. Kuumuta seeni kuival pannil, kuni vesi aurustub. Prae peekon krõbedaks ja tõsta kõrvale.

2. Tõsta pannile seened, lisa või ja prae läbi. Vala juurde koor, kuumuta läbi ja maitsesta.

3. Samal ajal keeda pasta rohkes soolakas vees poolkõvaks ehk al dente, nõruta ja lisa pannile. Sega hulka rukolalehed ja murendatud hallitusjuust. Serveerimisel tõsta peale peekon. 

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga