Uudiskiri Instagram Facebook
 
Muna

Lindströmi kotletid

Muna

Lindströmi kotletid

Lia Virkus Eesti Naine
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Rootslaste klassikaline hakkliharoog, kus peet annab kotlettidele kauni roosa värvi ja hea maitse. Rootslased serveerivad neid praetud muna, keedetud kartulite ja marineeritud peediga.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
500 g Veisehakkliha
1 tl Sool
0.5 tl Must pipar
2 tk Keedetud kartulid
1 tk Muna
2 dl Keedetud või marineeritud peet (riivituna)
2 spl Peeneks hakitud sibul
1. Maitsesta hakkliha soola ja pipraga.

2. Sega hulka riivitud kartulid ja lahtiklopitud muna.

3. Lisa ka peet ja sibul ning sega tainas hästi ühtlaseks.

4. Vormi 10–12 kotletti.

5. Prae neid pannil mõlemalt poolt 2–3 minutit, keera kuumus maha ja jäta kaane alla järelküpsema.

Uued retseptid

Helle-Moonika Helme kana riisiga ja salat

Segasalatid
Helle-Moonika Helme kana riisiga ja salat