Uudiskiri Instagram Facebook
 
Muna

Köögivilja-panniroog munaga

Muna

Köögivilja-panniroog munaga

Britt Paju Taimsed argiroad
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Britt Paju
Kui pannikartulile lisada teisigi köögivilju, saab toitev roog põnevam ja ka tervislikum. Varieeri köögivilju-ube vastavalt soovile, nii saad iga kord pisut teistmoodi roa.

20-40 min

Retsept
portsjonile
1 tk Punane sibul
2 tk Küüslauguküüs
1 tk Porgand
1 tk Pastinaak
100 g Juurseller
4 tk Kartul
Oliiviõli praadimiseks
Sool
Must pipar
1 tl Tüümian
1 tl Paprikapulber
4 tk Muna
2 dl Keedetud punased oad
1 peotäis Spinat või hakitud lehtkapsas
Serveerimiseks hakitud petersell
1. Koori ja haki peeneks sibul ja küüslauk. Koori juurviljad ja lõika paarisentimeetristeks kuubikuteks. Auruta või keeda juurvilju umbes 10 minutit, kuni need hakkavad pehmenema. Samal ajal kuumuta pannil õli ja prae sibulat-küüslauku keskmisel kuumusel, kuni sibul on klaasjas.

2. Vala juurde aurutatud köögiviljad, maitsesta soola-pipra, tüümiani ja paprikapulbriga ning prae 8–10 minutit, kuni need hakkavad servast krõbedaks muutuma. Samal ajal prae munad teisel pannil vaiksel tulel supilusikatäie õliga härjasilmana või kuidas eelistad.

3. Sega köögiviljade juurde loputatud oad ja spinat või lehtkapsas ning kuumuta veel paar minutit. Puista valmis toidule julge peotäis hakitud peterselli. Jaga roog portsjoniteks või serveeri otse pannilt koos köögiviljadele tõstetud munadega.

Uued retseptid

Lavaššis küpsetatud kana

Kanaliha
Lavaššis küpsetatud kana