Uudiskiri Instagram Facebook
 
Piim

Lõhevõie

Piim

Lõhevõie

Mari-Liis Ilover Targa kokkaja kokraamat
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Mari-Liis Ilover
Selle mõnusa võidena saab õhtusöögist järele jäänud lõhetükk värske võimaluse uue maitseelamuse pakkumiseks.

kuni 20 min

Retsept
200 g Toorjuust
1 spl Hapukoor
0.5 tk Punane sibul
200 g Küpsetatud lõhe
1 spl Värskelt pressitud sidrunimahl
2 tilka Tabasco kaste
2 spl Hakitud till
2 spl Kapparid
Sool
1 tl Värskelt riivitud sidrunikoor
Lase toorjuustul täielikult toasoojaks pehmeneda. Haki sibul peeneks ja tükelda kala. Sega kõik ained omavahel, maitsesta soolaga.

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes