Uudiskiri Instagram Facebook
 
Piim

Lõhevõie

Piim

Lõhevõie

Mari-Liis Ilover Targa kokkaja kokraamat
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Mari-Liis Ilover
Selle mõnusa võidena saab õhtusöögist järele jäänud lõhetükk värske võimaluse uue maitseelamuse pakkumiseks.

kuni 20 min

Retsept
200 g Toorjuust
1 spl Hapukoor
0.5 tk Punane sibul
200 g Küpsetatud lõhe
1 spl Värskelt pressitud sidrunimahl
2 tilka Tabasco kaste
2 spl Hakitud till
2 spl Kapparid
Sool
1 tl Värskelt riivitud sidrunikoor
Lase toorjuustul täielikult toasoojaks pehmeneda. Haki sibul peeneks ja tükelda kala. Sega kõik ained omavahel, maitsesta soolaga.

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga