Uudiskiri Instagram Facebook
 
Seened

Koorene panniroog kana, suvikõrvitsa ja kukeseentega

Seened

Koorene panniroog kana, suvikõrvitsa ja kukeseentega

Pille Enden Toidutare.ee
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
See panniroog on lihtsast ja kiirest valmistamisviisist hoolimata  lausa gurmeeroana maitsev. Kui soovid, serveeri kõrvale koorega keedetud värskeid kartuleid või riisi. 

20-40 min

Retsept
portsjonile
200 g Kukeseened
2 tk Sibul
2 spl Õli
2 tk Kanafilee
500 g Suvikõrvits
3 dl Rõõsk koor 35%
50 g Sinihallitusjuust
Kuumuta kuival pannil kukeseentest vesi välja. Lõika sibulad ratasteks ja hauta 4‒5 minutit õlis. Lisa ribadeks või kuubikuteks lõigatud kana ja prae kuldpruuniks. Lõika suvikõrvits pikuti pooleks, viiluta, lisa pannile ja hauta 5‒6 minutit. Lisa kukeseened,  kohvikoor ja tükeldatud sinihallitusjuust ning sega, kuni juust  on kastmes sulanud. Maitsesta soola ja pipraga. Sega hulka hakitud till. 

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga