Uudiskiri Instagram Facebook
 
Teravili

Herne-maisipannkoogid

Teravili

Herne-maisipannkoogid

Epp Mihkels Tõeliselt nutika perenaise kokaraamat
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Kevadiselt armsa värvigammaga rohekas-kollased pannkoogid maitsevad sama hästi, kui head need välja näevad. Mekivad hästi mõne külma dipikastmega või kui soovid priisata, ka kalamarja ja hapukoorega. Igatahes kiired valmistada ja väärt proovimist.

20-40 min

Retsept
portsjonile
1 purk Roheline hernes (400 g)
1 purk Mais (400 g)
2 tk Muna
2 spl Hapukoor
1.5 dl Täisteranisujahu
Sool
Rapsiõli (praadimiseks)
Nõruta herned ja mais üleliigsest vedelikust ja purusta veidi kahvliga. Löö hulka munad, lisa hapukoor ja sool ning sega läbi. Lisa ka jahu ja klopi kergelt läbi, et jahu oleks ühtlaselt, kuid alles jääks siiski herneste ja maisi tekstuur. Prae väikesed lusikapannkoogid ja serveeri vastavalt soovile kas soojalt või jahtunult.

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga