Ulukilihast toidud

Vene marinaad ulukilihale

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Rootsi Autor: Toidutare
Marinaad sobib suuruluki lihale.
Kogus: 1 portsjon
Maitsejuured ja sibul tükeldada ning keeta 10-15 minutit koos maitseainetega. Lisada äädikas. Marineerida 1-4 päeva.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
katz 22.aug 2012 13:53
haa haa...väga hea...:D
Anu 30.juuni 2008 17:14
Retseptis on ju selgelt öeldud, et kaheprotsendiline äädikas! Kasutage pisut matemaatikat. Kui tavaline söögiäädikas on 30%-line, siis et sellest teha liiter 2%-st äädikat, tuleb seda lahjendada 15 korda. St. et liitri 2%-lise marinaadi sees on söögiäädikat ~66 ml ehk umbes veerand klaasitäit! Kui veerand pudelit puhast söögiäädikat marinaadi surada, siis tuleb muidugi katastroofiline tulemus.
Helina 26.mai 2008 18:55
see on jube marinaad..tegin proovi ja enam kunagi ei pane klaasi täitki..kuna liitrit ei pannutki vaid veeraand sellest..juba siis oli katastroofne süüa..mis siis liitriga veel on..
geet 22.märts 2005 17:13
1 LIITER äädikat??
1