Ulukilihast toidud

Šašlõkk ulukilihast

Keskmine hinne: 3.38 Allikas: Peeter Kard
Ulukiliha peab enne küpsetamist seisma marinaadis 10-12 tundi.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Ulukiliha (põdra-, hirve- või metskiteliha) lõigatakse 30-40 g raskusteks tükkideks, pannakse happekindlasse nõusse, valatakse peale marinaad ja hoitakse 10-12 tundi jahedas kohas.
Marinaadi valmistamiseks lahjendatakse veiniäädikas sama koguse keedetud ja jahutatud veega (lahuse kanguseks on 3%), lisatakse riivitud sibul, soolaga hõõrutud küüslauk, suhkur, purustatud pipar ja murtud loorberileht.
Liha torgata vardasse ja küpsetada sütel või grillis, aeg-ajalt määrides või, õli või searasvaga.
Lisandiks sobivad
Sibulaviilud, roheline sibul, kurgid, tomatid, kirsid, ploomid, viinamarjad, melon, marineeritud aedviljad. Vütrsikaste või tkemalikaste.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa