Ulukilihast toidud  » Jänes

Küüliku-läätsehautis

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Oma Maitse Autor: Angeelika Kang
Lihtsalt valmistatav argiroog, mis ei nõua palju aega. Koibade asemel võid kasutada ka rinnatükke või tervet küülikut.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 4 portsjonit
Maitsesta küülikukoivad soola ja musta pipraga. Veereta koibi mõlemalt poolt jahus ja pruunista pannil õlis igast küljest 5 minutit.
Kuumuta hakitud paprikat, sibulat, küüslauku ja kuivatatud tüümiani pannil. Hauta tasasel tulel 5 minutit. Vala juurde puljong, tomatipüree ja läätsed. Maitsesta segu suhkru ja musta pipraga. Tõsta ahjuvormi ja lisa ka küülikukoivad. Kata vorm fooliumiga ja küpseta 200-kraadises ahjus 40 minutit. Serveerimisel raputa peale värsket hakitud tüümiani.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Piia 03.dets 2012 11:44
Tuli super hea :)
1