Ulukilihast toidud  » Jänes

Apelsinijänes

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Targu talita Autor: Sirje Rekkor
Ahjus küpsetatud praetud jänesetükid apelsini-veinikastmes. Valmistamisaeg määramata.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Jahu, paprikapulber ja sool segada, jänesetükid kasta jahusegusse. Õli kuumutada pannil, jänesetükid pruunistada selles kergelt. Kastme valmistamiseks kuumutada või pannil või paksupõhjalises kastrulis. Lisada tükeldatud sibul ja kuumutada, kuni sibul on klaasjas. Lisada apelsinimahl ja maitsestada riivitud apelsinikoore, tüümiani, soola ja pipraga. Kaste kuumutada keemiseni, alandada kuumust ning keeta tasasel tulel 10 minutit. Praetud jänesetükid laduda ühe kihina madalasse ahjuvormi. Vein segada kastme juurde ja kaste valada jänesetükkidele. Küpsetada 180 kraadi juures ahjus, aeg-ajalt kastmega üle valades, kuni jäneseliha on pehme.
Serveerimisviis
Serveeri kohe pärast valmistamist.
Lisandid
Ahjukartulid, hautatud rohelised aedviljad (herned, aedoad, spargelkapsas, porru jne).
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
lihavihkaja 15.juuni 2009 13:24
iuuu väääga rõve, pole hullemat asja söö-
nud!:S:T:T:T:T:T:T:T:T:T:T:T:T:T:T:T:T:T:T:T:T:T:T:T:T:N:N:N:N:N:N:N
1