Ulukilihast toidud  » Jänes

Veinis hautatud jänes

Keskmine hinne: 2.63 Allikas: 100 rooga
Veinis hautatud jänes on maitselt mitmekesisem, aga ka küülik maitseb veinis hautatult mahlaselt.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
Lõika jänes tükkideks. Puhasta ja tükelda köögiviljad.
Pruunista lihatükid võis, lisa köögivili ning kuumuta suurel tulel 10-15 minutit. Maitsesta soola ja pipraga, kalla juurde punane vein. Vähenda pliidikuumust ja hauta kaane all 1 tund.
Kastme tegemiseks vala hautamisleem kastrulisse, paksenda jahu või kastmepaksendajaga. Lisa koor ja kuumuta keemiseni. Seejärel lisa mustsõstratarretis ning maitsesta vajadusel veel soola ja pipraga.
Serveerimiseks tõsta liha vaagnale ning kalla peale kaste, puista üle hakitud peterselliga. Sobib hästi koos ahjukartulite või küüslauguga maitsestatud kartulipüreega.
Retsept on mõeldud kuuele kuni kaheksale sööjale.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Kats1 19.jaan 2013 19:45
Päris ok oli, kui jälle jänese/küüliku isu, siis läheb kordamisele
T. 15.okt 2011 12:55
Müüa ettetellimisel jahutatud värske küülikuliha. Lihakeha 1,5 - 2,5 kg. Kodumaine, päritolu Järvamaa. HIND 11.- EUR/kg - ( suurema koguse korral hind soodsam) Müük Tallinnas ja linna lähiümbruses kohaletoomise-
ga. Ostusoovid-
tellimused e-mailile: kyylikuliha@hot.ee
Kadi 15.veeb 2011 14:50
Kas te lasete jänel enne äädikalahuses ööpäeva seista ka, või kohe meisterdate? Kas keegi on jänese asemel kasutanud küülikut?
alias20 04.jaan 2011 13:51
just seda ma tegingi, väga maitsev ja mahlane :)
raudkukk 12.jaan 2007 20:27
paar korda juba teinud soovitan !
emily1 24.märts 2006 15:12
väga maitsev.mulle meeldib!
1