Ulukilihast toidud  » Jänes

Saksa piprajänes

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Vürtsikas pajaroog jänesest.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 6 portsjonit
Tükelda jänes, köögivili ja peekon. Maitsesta jäneseliha rohke musta pipraga. Kuumuta pannil peekoniviile ning pruunista tekkinud rasvas jäneselihatükid. Pane liha potti, lisa tükeldatud köögiviljad, loorber ja veiniäädikas. Kalla juurde nii palju vett, et liha oleks kaetud. Pane kaas peale ning hauta madalal kuumusel 1 tund või kuni liha on pehme. Kui soovid valmistada kastet, kurna praeleem ja paksenda kastmepaksendajaga. Lisa 3 dl koort ning vajadusel maitsesta soola-pipraga. Serveeri koos keedetud kartulite ja marineeritud peediga. Retsept on mõeldud kuuele kuni kaheksale sööjale.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa