Jänes

Jänesepraad sõstrakastmes

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Harri Ilves
Mustad sõstrad lisavad jäneselihale mahlakust ja annavad kastmele ilusa värvi.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 1 portsjon
Tükelda jänes. Valmista paneering jahust, soolast ja piprast. Paneeri lihatükid ning pruunista pannil või-õlisegus. Pane pruunistatud jäneseliha ahjupotti ja küpseta rooga ahjus 175°C juures 30 minutit. Kastmeks kuumuta vein keemiseni, lisa maitseained ja mustsõstramoos. Serveerides vala kaste tükeldatud lihale. Retsept on mõeldud kahele inimesele.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
AgaateNetta 03.okt 2010 22:48
Väga maitsev praad tuli.. veidikene erinevalt tegin ainult. Nimelt sõstraMOOSi asemel võtsin sügavkülmast terveid mustsõstraid ja panin need kastmesse (kahvliga tegin eelnevalt katki ka, et mahl välja tuleks paar tl suhkrut juurde. Ja kastme kallasin lihale enne kui viimase ahju panin- nii tuli ka liha mahlasem. Natuke oleks pidanud kastet ainult rohkem tegema.. ja kastme tegin eelnevalt valmis samal pannil, kus liha paneerisin.. nii jäi ka veidi tummisem. Mees andis sellele toidule igaljuhul 9 punkti 10-st... ehk siis suurepärane :)
mari 25.dets 2009 11:27
Liha on maitsvam, kui pipra-soolaseguga lihatükid eelnevalt üle hõõruda ja paneerida jahus. Kaste on tummisem, kui sellesse lisada keetmise lõpus üks teelusikatäis maisitärklist.
kuuki 22.dets 2008 21:29
lemmik!
1