Uudiskiri Instagram Facebook
 
Metskits

Aeglane metskitseraguu pastaga

Metskits

Aeglane metskitseraguu pastaga

Kaie Mei Oma Maitse
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Seljamaa Fotostuudio
Vihmasemal päeval toob kaua hauduv pada soojuse majja. Traditsioonide kohaselt sobib see tummine kaste õõnsate pastatoodedega, näiteks penne’ga, aga kõlbavad ka spagetid.

üle 60 min

Retsept
portsjonile
800 g Metskitseliha
2 tk Sibul
2 tk Porgand
2 tk Seller
Rosmariin
Tüümian
2 dl Tomatipasta
1 dl Punane vein
Vesi või
Puljong
Parmesan v. muu kõva juust
Sool
Must pipar
Täisteranuudlid või
200 g Penne (serveerimiseks)
Haki liha peeneks. Tükelda aedviljad kuubikuteks. Prae haudepotis õli sees liha pinnalt pruuniks, maitsesta soola ja pipraga ning jäta ootele. Tõsta potti aedviljad ja maitseürdid ning kuumuta mõõdukas kuumuses poolpehmeks. Lisa siis liha ja tomatikaste ning sega hästi läbi. Tõsta kuumust ning vala hulka vein. Mõne aja pärast kalla juurde nii palju vedelikku, et see toiduained kataks, ning hauta mõõdukas kuumuses, kuni liha on lagunemiseni pehme. Sega hulka keedetud pasta ja serveeri kohe, näiteks parmesaniga ülepuistatult.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes