Ulukilihast toidud  » Metskits

Metskitsefilee

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: kodune Autor: Mari
MINU LEMMIKRETSEPT 20.aug.-15.sept. retseptivõistlus. Hautatud veinis koos õuna ja apelsiniga
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Liha pikkida pekiga, hõõruda soola ja pipraga ning pruunistada kuumas rasvas.
Lisada tükeldatud sibul ja maitsejuured.
Õunad ja apelsinid koorida ning eemaldada südamikud ja seemned.
Kui liha on pruun, valada rasv ära ja lisada tükeldatud õunad ning ratasteks lõigatud apelsinid.
Valada peale vein ja puljong ning hautada.
Valmis liha tõsta vaagnale ja kasta sulavõiga.
Praeleemele lisada ülejaanud puljong, keeta ja hõõruda läbi sõela.
Kaste anda eraldi lauale.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa