Ulukilihast toidud  » Metskits

Mooritud hirvekoib

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Suur kokaraamat
Marinaadis peab seisma öö läbi.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Puhasta hirve reietükk nahast ja kõõlustest, loputa külma vee all ja seo nööriga kokku.
Koori ja haki sibulad.
Pese, koori ja lõika kuubikuteks porgandid ning seller.
Pane liha koos juurvilja, loorberi, tüümiani, kadakamarjade ja punase veiniga kaussi ning jäta ööseks marineerima.
Kuumuta pannil õli.
Tupsuta liha kuivaks, hõõru sisse soola ja pipraga ning pruunista õlis.
Tõsta välja ja jäta sooja kohta seisma.
Hauta marineeritud köögivilja praevedelikus ja sega juurde tomatipasta.
Vala peale marinaad ja tõsta pannile ka liha.
Moori u 45 minutit.
Vahepeal koori ja puhasta õunad.
Blansheeri õunasektoreid suhkruvees u 3 minutit.
Võta liha välja, suru kaste läbi sõela, keeda kokku ja kalla lihale.
Garneeri õunasektoritega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa