Ulukilihast toidud  » Metskits

Ulukihakkbiifsteek

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Suur kokaraamat
Ulukihakkbiifshteek seeneraguuga.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Loputa liha külma vee all ja tupsuta kuivaks.
Puhasta ja pese kukeseened ning shampinjonid.
Koori ja haki shalottsibulad.
Aja liha, sibulad ja seened läbi hakklihamasina.
Sega murendatud sai koos creme fraiche´i, munakollase ja konjakiga hakklihamassi hulka.
Maitsesta soola, pipra ja hakitud tüümianiga.
Vormi segust 4 kotletti.
Kuumuta pannil toiduõli ja prae selles kotlette u 10 minutit.
Raguu jaoks puhasta, pese ja tükelda kõik seened.
Koori ja haki shalottsibulad.
Loputa, kuivata ja haki peeneks maitseroheline.
Sulata pannil ürdivõi, hauta selles shalottsibulaid ja seeni.
Sega hulka creme fraiche ja maitseroheline ning keeda nõrgal kuumusel u 15 minutit.
Maitsesta kaste soola ja pipraga ning kalla hakkbiifshteekidele.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa